![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Рыцарь Group: Members Posts: 291 Joined: 5 Dec 2003 Member No.: 185 ![]() Класс: Paladin Направленность: Законопослушный добрый Раса: Человек ![]() |
Я тут на одному з форумі прочитав купу патріотичних вигуків
![]() ![]() -------------------- MEIN HERZ BRENNT
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Рыцарь Group: Members Posts: 291 Joined: 5 Dec 2003 Member No.: 185 ![]() Класс: Paladin Направленность: Законопослушный добрый Раса: Человек ![]() |
1м словом, як це не прикро констатувати, радянься влада таки добилась свого, мой адрес не дом и не улица, мой адрес совецкий союз.Homo Sovjeticus. За часів середньовіччя таких людей називали яничарами, але то були силоміць вивезені і потурчені діти, а тут добровільно ...... Хоча щоб ви не казали, але голодомор (при якому ті кляті западеньці, які ще не були в приєднані до єдіной і нєдєлімой, всіма силами, хто як міг помагали голодуючому Сходу) таки мав дати свої плоди. Ті хто не вімерли, тих навік залякали. Для прикладу Якось я їздив святкувати 500 ліття козацтва, розговорилися ми з 1 жіночкою, зачепили тему голодомору, і мене до болю в кістках вразила її реакція: кажете голод був? Аякже, був, ми от з братами маму з'їли ....... але я за компартію! Про що далі можна говорити???
-------------------- MEIN HERZ BRENNT
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12 August 2025 - 14:23 |