![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Младший маркиз Group: Members Posts: 1.681 Joined: 20 Oct 2003 Member No.: 74 ![]() Класс: Sorcerer Направленность: Хаотичный нейтральный Раса: Человек ![]() |
-------------------- Dragonmaw / EU Olvigera / Hunter / NE |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Рыцарь Group: Members Posts: 291 Joined: 5 Dec 2003 Member No.: 185 ![]() Класс: Paladin Направленность: Законопослушный добрый Раса: Человек ![]() |
Здибаються два гуцули. Один питає:
- Мішьку, а шо робиш в неділю? - Йду з сином на верховину, будем змія запускати. - Ги, - каже Іван, - в мене така сама програма, веду тьощу в турпоход. * * * Поряд, весело гримлячи карабінами, прошмигнула зв'язка альпіністів. * * * Йде старий гуцул дорогов до Дземброні, переходит міст і чує жи хтось кричит с-під него: - Памагітє, тану!!! Гуцул усміхнувся в розлогі вуса і каже: - Така дурницє, а як приємно. * * * Двоє гуцулів на різних полонинах розгадуют кросворд: - Мішьку!!! - Га? - Женскій палавой орган, п'єть букв, на "П" си починає... - По вертикалі чи горизонталі? - По горизонталі. - Пиши "писок". * * * Інструктор загону БЮТу "Ватра"- начальнику Ворохтянського КРЗ: - Впав в прірву туріст Іваночко. З ним безслідно зникли рюкзак, спальник, 5 метрів тросу. Начальник Ворохтянського КРЗ - начальнику табору "Трудові резерви": - У загоні БЮТу "Ватра" трафунок. Впав в прірву туріст Іваночко. З ним безслідно зникли рюкзак, спальник, 2-х місний намет і 15 метрів тросу. Начальник табору "Трудові резерви" - Станіславському обласному управлінню МНС: - На підконтрольній території Ворохтянського КРЗ в загоні БЮТу "Ватра" трафунок. Впав в прірву туріст Іваночко. З ним безслідно зникли 2 рюкзаки, 2 спальники, 2-х місний і 4-х місний намети, 50 метрів тросу і рація. Уповноважений по області - Міністру з надзвичайних ситуацій: - В загоні БЮТу "Ватра" на території Ворохтянського КРЗ в таборі "Трудові резерви" трафунок. Впав в прірву туріст Іваночко. З ним безслідно зникли 2 рюкзаки, 4 спальники, 2-х місний і чотири 4-х місних намети, 2 км тросу, 5 рацій, телевізор "Sony" і автомобіль Volvo FH12". * * * Турист видряпується на чорногорський Петрос і стає свідком незвичайної картини: двоє чуваків стрибають з гори в прірву, а потім підіймаються назад. Він підходить до них і в екстазі питає: - Чуваки, а то як таке може бути, га? - Та не витріщайся так. Це не ми, - пояснює йому один. - Тут такі дивні потоки повітря. Ми скачемо, а вони нас догори виносять. Не віриш - пробуй! Недовго думаючи, турист розбігається і стрибає в прірву. Ясний перець, розбивається внизу об скелі. Переконавшись, що той врізав дуба, один з чуваків говорить іншому: - Знаєш, Петро, хоч ти і апостол, але гавнюк пурєдний. * * * Турист лізе на гору - без спорядження. Подолав п'ятитисячку, підтягується на останній кручі і бачить плато, на якому росте зелена травичка, овечки пасуться, і дідо стоїть. Турист думає: "Зараз троха повишу, відпочину, потім останній ривок і залізу на плато". Тут до нього підходить той дідо і каже: - Ти шо, з самого низу ліз сюди? - Угу, - каже турист. - Втомився, певно? - питає дідо. - Та не питай! - валить хлопові піна з рота. - Ну тепер можеш руки відпустити. - без жодної іронії промовляє дідо. - ?!?!? Ти шо дурний! Та мене ж там не позбирають! - Та ти не сци. Я мольфар, чарівник себто. Маю велику силу і тебе втримаю. - А не пішов би ти діду........вівці пасти!.. Хвилин п'ять ще втирали один одному дідо і турист. Потім турист все-таки погоджується (висіти вже не годен). Тут мольфар витягує руки допереду, закриває вочи і шось собі буркотит під ніс. А потім як зарипить на всьо плато: - А ну відпускай руки! Турист відпускає руки і, зрозуміло, фігарить вниз. Дідо довго дивився йому вслід, потім виронив спроквола: - Видно паскудний я чарівник! * * * Два туристи-альпіністи лізуть по західній стіні Говерли. Усьо, бобік здох, але ось і довгождана вершина. Сіли, озирнулися навколо - КРАСА! Дістали по пляшечці пивка. Сидять: файно! Раптом ззаду щось як заскрипить: "Ш-шинку, пляшкє мені залишіт, добре?" * * * Розмова двох на Ельбрусі: - Ну шо, купуєш ту квартиру, чи нє? - Чи я здурів? Третій поверх і без ліфта ! * * * Вилазит хлоп на Еверест. Майже виліз, піна з рота. Глип - на вершині храм буддійський стоїть. Заходить він всередину - а там десятиметровий Фалос стоїть і громовий голос його питає: - Дядьку, тебе коли-небудь на %$й посилали? - Ну, а якщо й так, то що? - Ну от ти і прийшов... * * * Гори Карпати. Свидовецька полонина. На схилі Близниці пасеться отара овець. Над отарою бовваніє постать вівчара. Раптом гірську ідилію перериває дзвінок мобільного телефону. Отара припиняє трапезу і витріщається на вівчара. Той витягає телєфон, вівці починають занепокоєно шушукатися. - Гальо! - і повертаючись до отари. - А ну ціхо, то мене! -------------------- MEIN HERZ BRENNT
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 August 2025 - 22:04 |