![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Простолюдин Group: Members Posts: 7 Joined: 25 Sep 2005 Member No.: 1.920 ![]() Класс: Druid Направленность: Нейтральный добрый Раса: Светлый эльф ![]() |
Доброго дня всім жителям Сіали.
Вирішив переїхати в ваше місто, і мене цікавить парочка питаннь. Технічні питання: 1) Чи планується перехід на 1.66 версію? Я скачав 1.66, бо неміг знайти 1.65 - всі ссилки були мертві. Якщо плануєте, то коли? 2) Чи неможна обновити всі зсилки на файли, необхідні для гри на сервері? Не всі посилання працюють. 3) Чи можна всі ці файи в один архів викласти? Щоб новачкам було легше - скачав один архів і почав грати. 4) Скільки трафіка за годину їсть НВН? Життєві питання: 1) Чи є опит за ПвП? 2) Чи є глобальні квести? 3) Чи сильний на вашому сервері РП? Інші питання забув. Потім ще запитаю. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Старший баронет Group: Validating Posts: 781 Joined: 21 Apr 2005 From: Донецк Member No.: 1.505 ![]() Класс: Sorcerer Направленность: Законопослушный добрый Раса: Человек ![]() |
Цитата(Ромил Да Маур @ 16:10, 25 September 2005) Привіт із України! Давно не бачив тут справжніх партіотів ![]() Відповіді на питання: Технічні відповіді на технічні питання: 1. Перехід поки що не планується, бо сервер знаходиться на тестуванні, і потрібна стабільна для тестів версія, яка за словами головного адміна є 1.65. 2. За цим питанням слід звернутился до людини яка цим і займається - до Ninja. 3. Я думаю це зайве. Припустимо вийде якесь нове доповнення, то прийдеться завантажувати файл розміром наприклад 100МБ + розмір доповнення. Тобто після кожного доповнення треба буде завантажувати 100+МБ замість 1-2Мб. 4. У мене десь 1.5-2МБ на годину. Життєві відповіді на життєві питання: 1. Є опит за ПвП. Але тільки коли ти вбиваешь протилежного по фракції. Наприклад синій - червоного. 2. Квести є, але не глобальні, і за них опит не дають, бо гравець таким чином качалися. 3. Є фракція "зелених" спеціально для РП, але і інші гравці могуть РП-їти досхочу. Бо .... порадовал !!! Так шпрехать .... руль!!! Их зибм ... шпрехИнь зе дойч ,дік вашу мать!!! Бувают стичи ... бувают ...все у твоїх долонях ... гі гі ![]() -------------------- Что думал ,то и сказал...
Грубым дается радость Нежным дается печаль Мне ничего не надо Мне никого не жаль(с) Тамика Дианс |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 August 2025 - 04:30 |