![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Простолюдин Group: Members Posts: 7 Joined: 25 Sep 2005 Member No.: 1.920 ![]() Класс: Druid Направленность: Нейтральный добрый Раса: Светлый эльф ![]() |
Доброго дня всім жителям Сіали.
Вирішив переїхати в ваше місто, і мене цікавить парочка питаннь. Технічні питання: 1) Чи планується перехід на 1.66 версію? Я скачав 1.66, бо неміг знайти 1.65 - всі ссилки були мертві. Якщо плануєте, то коли? 2) Чи неможна обновити всі зсилки на файли, необхідні для гри на сервері? Не всі посилання працюють. 3) Чи можна всі ці файи в один архів викласти? Щоб новачкам було легше - скачав один архів і почав грати. 4) Скільки трафіка за годину їсть НВН? Життєві питання: 1) Чи є опит за ПвП? 2) Чи є глобальні квести? 3) Чи сильний на вашому сервері РП? Інші питання забув. Потім ще запитаю. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Простолюдин Group: Members Posts: 7 Joined: 25 Sep 2005 Member No.: 1.920 ![]() Класс: Druid Направленность: Нейтральный добрый Раса: Светлый эльф ![]() |
Патч я викачував 6 годин :-)
Але на днях обіцяють інет нормальний, то може швидкість збільшиться. А 150 мегабайт це все в купі? Чи кожен? в мене вночі 2 копійки за мб. ______________ Патч я викачивал за 6 часов. На днях обещают интернет нормальний, может скорость вырастет. А 150 мегабайт - это все вместе? Или каждий хак? У меня ночью 2 коп. за мб. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 August 2025 - 04:31 |